- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Ez lutri... én ma lecseréltem a mini5-öt 6-ra. Nem teljesen boldog a szívem
, de a 3.gen Pro-val se lenne az mert nekem akkora batár.. Fogni hurcolni előszedni használni sokkal kényelmesebb, "telefon-szerűbb" az élmény mint 11"-os Pro-t. Megnyomkodtam mindegyiket, és ez jött ki. Szerettem volna a Stage-managert, hát, kihagyhatónak ítéltem azt is.. Dex-hez képest amim volt 1 évig elég vérszegény.. Android appoknál meg van már oldva a rendes átméretezés, ipad appoknál nincs, ez van. Az appoknak is támogatni kell.
5G pipa, gyorsabb proci RAM, biztosabb support (A12 vs A15) pipa, usb-c pipa, jobb kijelző pipa... Hiányzik nagyon a 120Hz de plusz 100ezer. Kell a pénz a 15 cserére inkább
.Elég jó árban van már a 11" 2.gen pro, de A12Z procival? Telefonban az XS-XR széria A12 ios18-at már kétesélyes hogy megkapja.. Ugyanez a bajom a mini5-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de a 3.gen Pro-val se lenne az mert nekem akkora batár.. Fogni hurcolni előszedni használni sokkal kényelmesebb, "telefon-szerűbb" az élmény mint 11"-os Pro-t. Megnyomkodtam mindegyiket, és ez jött ki. Szerettem volna a Stage-managert, hát, kihagyhatónak ítéltem azt is.. Dex-hez képest amim volt 1 évig elég vérszegény.. Android appoknál meg van már oldva a rendes átméretezés, ipad appoknál nincs, ez van. Az appoknak is támogatni kell.