- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Ez lutri... én ma lecseréltem a mini5-öt 6-ra. Nem teljesen boldog a szívem
, de a 3.gen Pro-val se lenne az mert nekem akkora batár.. Fogni hurcolni előszedni használni sokkal kényelmesebb, "telefon-szerűbb" az élmény mint 11"-os Pro-t. Megnyomkodtam mindegyiket, és ez jött ki. Szerettem volna a Stage-managert, hát, kihagyhatónak ítéltem azt is.. Dex-hez képest amim volt 1 évig elég vérszegény.. Android appoknál meg van már oldva a rendes átméretezés, ipad appoknál nincs, ez van. Az appoknak is támogatni kell.
5G pipa, gyorsabb proci RAM, biztosabb support (A12 vs A15) pipa, usb-c pipa, jobb kijelző pipa... Hiányzik nagyon a 120Hz de plusz 100ezer. Kell a pénz a 15 cserére inkább
.Elég jó árban van már a 11" 2.gen pro, de A12Z procival? Telefonban az XS-XR széria A12 ios18-at már kétesélyes hogy megkapja.. Ugyanez a bajom a mini5-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- EA Sports WRC '23
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de a 3.gen Pro-val se lenne az mert nekem akkora batár.. Fogni hurcolni előszedni használni sokkal kényelmesebb, "telefon-szerűbb" az élmény mint 11"-os Pro-t. Megnyomkodtam mindegyiket, és ez jött ki. Szerettem volna a Stage-managert, hát, kihagyhatónak ítéltem azt is.. Dex-hez képest amim volt 1 évig elég vérszegény.. Android appoknál meg van már oldva a rendes átméretezés, ipad appoknál nincs, ez van. Az appoknak is támogatni kell.