- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
zolee06
üzenetére
Azt szokták mondani, hogy tárhelyből sosem elég. A nagyobb tárhellyel rendelkező ipad 9 256gb-os, ami ugye 4x-ese az alap verziónak.
Kb 8 éve vettem egy ipad air-t, 64gb-osat, gondoltam kell majd a tárhely. Akkoriban 32gb-s volt az alap. A mai napig működik és használjuk a tabletet, de a felhasználási szokásainkkal(böngészés, YouTube, netflix, az asszonynak pár egyszerűbb játéka) nem sikerült még elfogyasztani a helyet. A húgom a jogi egyetemen is elvan a 64gb-s ipad 9-cel.
Talán azoknak érdemes a 256gb-s, akik offline szeretnének filmeket nézni és abból rámásolnak egy rakással, esetleg az iPhone-ról átmásolják a képeiket meg a videóikat. Az istyle-nál most amúgy 185-be kerül a 256gb-s.Apple pencil természetesen nem jár hozzá, az szembe menne a cég üzletpolitikájával, ha ingyen adnák. Szerencse, hogy töltőadapter még van a csomagban, az iPhone-okból már kispórolják.
Sajna az eredeti pencil nem olcsó, olyan 50 körül mennek, de szerencsére vannak alternatívák. Ha visszaolvasol, valaki innen rendelt Ali-ról és elégedett volt vele. Én is mostanában rendeltem a banggood-ról egyet, de sajna még nem ért ide, így arról még nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest