Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• chatran

őstag

válasz zolee06 #43709 üzenetére

Azt szokták mondani, hogy tárhelyből sosem elég. A nagyobb tárhellyel rendelkező ipad 9 256gb-os, ami ugye 4x-ese az alap verziónak.
    Kb 8 éve vettem egy ipad air-t, 64gb-osat, gondoltam kell majd a tárhely. Akkoriban 32gb-s volt az alap. A mai napig működik és használjuk a tabletet, de a felhasználási szokásainkkal(böngészés, YouTube, netflix, az asszonynak pár egyszerűbb játéka) nem sikerült még elfogyasztani a helyet. A húgom a jogi egyetemen is elvan a 64gb-s ipad 9-cel.
    Talán azoknak érdemes a 256gb-s, akik offline szeretnének filmeket nézni és abból rámásolnak egy rakással, esetleg az iPhone-ról átmásolják a képeiket meg a videóikat. Az istyle-nál most amúgy 185-be kerül a 256gb-s.

Apple pencil természetesen nem jár hozzá, az szembe menne a cég üzletpolitikájával, ha ingyen adnák. Szerencse, hogy töltőadapter még van a csomagban, az iPhone-okból már kispórolják. :)
    Sajna az eredeti pencil nem olcsó, olyan 50 körül mennek, de szerencsére vannak alternatívák. Ha visszaolvasol, valaki innen rendelt Ali-ról és elégedett volt vele. Én is mostanában rendeltem a banggood-ról egyet, de sajna még nem ért ide, így arról még nem tudok nyilatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák