Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Köszi szépen Neked is!
Persze másra is használom de csak átlagos felhasználó szintjén - meg van toll is, jegyzetelni is szoktam vagy képeket összevágni de mindent csak a magam nem professzionális módján. Érdekel a rajzolás, az nagyobb kijelzőn persze jobb lenne, de a 11 colon sem alkottam még semmi maradandót 😅. Valószínűleg ez ilyen régi androidos beidegződés hogy két évente kell venni valamit mert nem működik és most ingerem van pedig nincs rá szükség.🤷♂️
Gondolkodtam azon is, hogy a meglévő Chromebookot cseréljem le inkább egy MacBook Air-re új iPad helyett, mert árban kb ugyanott van. De jellemzően többet használom az iPad et mint a Chromebook-ot, ezért valószínűleg ez így is maradna és Macbook nem lenne kihasználva (egész nap gyakorlatilag a céges laptop illetve céges monitorok előtt dolgozom, úgyhogy utána már nem akarok egy újabb laptop elé beülni - beteg világ 😬😅). Illetve valahogy zavaró is hogy nem érintőképernyős a MacBook.Na majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest