-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Koszi 👍
Elotte meg egy gyors kerdes, ha valaki tudja a valaszt
Nem touch id-zek. Viszont a 6 szamjegyu pin code-ot le akartam cserelni 4 szamjegyure. Viszont olyat mar nem talaltam, csak egy 8 karakteres (nagybetu+szam kombo) gepelesi lehetoseget. Valahova mashova dugtak e 4 szamjegyes pinkod lehetoseget, vagy kifrissitettek?
Ide, a prohardverre, amikor megnyitom, latszik, hogy be vagyok jelentkezve. Viszont mindig be kell lepnem az adatlaomhoz, hogy megtudjam, erkezett-e uj hsz a kedvencnek bejelolt topikokhoz, vagy nem? Mit kell atallitanom, hogy lathato legyen ez az info egybol?
A telexponthu-n, ha megnyitok egy cikket es egy fotoval van illusztrlva valami, akkor nagyon sokszor nem jelenik meg maga a foto. De sokszor meg az sem, hol hol lenne a foto helye (tehat nincs egy felulet, ahol az lenne lathato, hogy itt egy beagyazott dolog van, csak hiba tortent, ezert nem megjelenitheto). Mit kellene atallitani, hogy minden beagyazas lathato legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi