- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tavaszi hardvernyitány
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Én végigvittem a rendelést, és nem vont le pénzt.
Visszaigazoló emailt kaptam.Ha jól látom, utánvéttel jön holnap egy Airpods Pro 2 120élrt, 3 nap múlva az Air5 a kedvezményes áron.
A te sztorid alapján úgysem küldik ki, de ha mégis, és átveszem az Airpodst, majd kiküldik teliáron az Air5-t, tutira balhézok én is.Most értem haza, gyorsan rendeltem a MM-ból személyes átvétellel egy 9-et.
Törölték.
Megrendeltem kiszállítással is, az még elvileg él.
Rendeltem egyet az iStlye-ból is 5k-val drágábban, ők hátha nem olyan type-c cég, mint az MM, bennük nem bízok.Na, pont ezt a rohadt kapkodást akartam elkerülni, erre tessék.

Nem számítottam arra, hogy ma lesz a release. -
válasz
ittakary
üzenetére
amúgy a hiba valószínűleg itt lesz, hogy a mai vásárlásomnál már az ÚJ +30% árral fizettette ki a webshop
az ügyemet már külföldre vitték ki, azt ígérték pár napon belül visszahívnak és megoldják a dolgot
számomra elég egyszerű: vagy a régi áron megkapok mindent + AirPods is jön, vagy sztornó az egészre
nem is értem idáig miért nem vettem észre ezt a dealt
-
moleculez
veterán
válasz
ittakary
üzenetére
Nekem a diák kedvezménnyel volt az, hogy jár 120£ ajándékutalvány. Erre a rendelés közben levették a kártyámról a 120£-t mintha csak rendesen vettem volna egy gift cardot. Chateltem velük, és elmagyarázta a srác, hogy az van, hogy igen "megveszem magamnak " az utalványt, de amikor leveszik a rendelt termékre (esetemben macbook) az összeget, akkor annyival kevesebbet vesznek le. Szóval 2999 minisz diákkedvezmény = 2799£ helyett fizettem 2679£. (Mert ugye nem akkor fizetsz, amikor ténylegesen befejezed a tranzakciót az oldalon, hanem napokkal később veszik le). Lehet nálad is hasonló lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Suzuki topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Crimson Desert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest