Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Direkt kétszer írtam, hogy a saját szemszögemből indulok ki, hátha úgy feltűnőbb: az én véleményem: én ezekből az Air 2022 5G 256-ot venném.
Szerintem (figyelem! Saját vélemény, saját szemszögemből!), a tárhely soha nem lehet feleslegesen nagy egy olyan gépben, amely utólag nem bővíthető. Ha a felhasználási cél utazás közben filmek nézegetése is, akkor jól tud jönni a nagyobb tárhely. A Pro hardveres képességeire nem biztos, hogy szüksége lenne, szerintem (figyelem! Saját vélemény!) a 2022-es air-é se rossz. Igaz, a 11” pro-nak 4 hangszórója van, de legvalószínűbb hogy filmeket fekvőben néznek rajta, és úgy az air is biztosan sztereo, de nem próbáltam. Nem tudom, hogy filmnézésre, 1-2 oktató játékra miért venné meg a fele akkora tárhelyű, de nagyobb teljesítményű ipad pro-t, én a magam részéről úgy gondoltam (figyelem! Ez is saját vélemény!), hogy a nagyobb tárhelynek nagyobb hasznát veszi. De persze lehet, hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs