- Milyen asztali médialejátszót?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Direkt kétszer írtam, hogy a saját szemszögemből indulok ki, hátha úgy feltűnőbb: az én véleményem: én ezekből az Air 2022 5G 256-ot venném.
Szerintem (figyelem! Saját vélemény, saját szemszögemből!), a tárhely soha nem lehet feleslegesen nagy egy olyan gépben, amely utólag nem bővíthető. Ha a felhasználási cél utazás közben filmek nézegetése is, akkor jól tud jönni a nagyobb tárhely. A Pro hardveres képességeire nem biztos, hogy szüksége lenne, szerintem (figyelem! Saját vélemény!) a 2022-es air-é se rossz. Igaz, a 11” pro-nak 4 hangszórója van, de legvalószínűbb hogy filmeket fekvőben néznek rajta, és úgy az air is biztosan sztereo, de nem próbáltam. Nem tudom, hogy filmnézésre, 1-2 oktató játékra miért venné meg a fele akkora tárhelyű, de nagyobb teljesítményű ipad pro-t, én a magam részéről úgy gondoltam (figyelem! Ez is saját vélemény!), hogy a nagyobb tárhelynek nagyobb hasznát veszi. De persze lehet, hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest