Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AI a játékokban és azon túl
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amilo02
üzenetére
Nekem orvosi ultrahang géppel van tapasztalatom, ami nagyrészt műanyag, és alkoholos törlővel szigorúan tilos fertőtleníteni. Elvileg minden cég ad egy ajánlást, hogy milyen törlőkendővel/szerrel lehet tisztítani a fejeket és a gépet.
Amit mi használunk az ez: Hartmann Mikrobac
Rendszeresen törölgetek vele ultrahang fejet ami műanyag, valami gumi-szerű akusztikus lencsével, az ultrahang gép műanyag részeit, gombjait, fogantyúit, érintőkijelzőt. Használtam már Samsung, Philips, GE és Mindray ultrahang készülékekhez, néha a telefonomat is áttörlöm vele, soha semminek nem volt még tőle baja.
Az alkoholos törlőkendő (pl. Hartmann Bacillol) csak felületekhez ajánlott, pl. asztal, tálca, szék, ágy, ilyesmi.
Nem tudom, hogy ez segít-e valakinek, és nyilván az iPad, meg a Macbook nem ultrahang gép, de egy Samsung érintőkijelző egy tablettől nem tudom, mennyire különbözik, talán nem nagyon. Telefonjaim bírták. Monitoron még nem próbáltam, azt nem szoktuk tapizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung kuponkunyeráló
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest