Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ferikek
üzenetére
ezért jó, hogy sok dolgot inkább magam csinálok. Így csak magamra tudok mutogatni, ha valami nem jó, de legalább nem dobok ki annyi pénzt. (Tegnap egyik barátom se2 telójába cseréltem a töltőaljzatot, mikrofon hibás volt, de ugye egyben van). Okos volt aki így tervezte, hgy ki kell szedni még az alaplapot is...
. (Nyilván kis erőszakkal biztos meg lehetet volna oldani, hogy nem kell kiszedni a lapot, de inkább biztosra mentem. Szedtem ahogy kell. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. (Nyilván kis erőszakkal biztos meg lehetet volna oldani, hogy nem kell kiszedni a lapot, de inkább biztosra mentem. Szedtem ahogy kell.