Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
Ipad mini 6 is lesz még az ősszel bejelentve,de nem biztos hogy a jövő héten.Lehet,hogy két Apple-Event lesz.Az első Szept 14-én a második valamivel később az ősz folyamán.A régebbi modellek árai valamelyest,csökkenhetnek,de nem biztos,hogy az újak bejelentésekor még készleten lesznek.
-
milkabrams
őstag
Az elromlás nem hiszem, hogy gyakori, de a 2020-as Air-em hajlik kis nyomásra is, a kijelzőn látom, hogy "besüpped" határozottabb érintésre, nem mindenhol egyformán áll ki a kijelzőn széle a keretből, betettem tokba de mikor ki akarom venni és látom, hogy görbül tőle, inkább hagyom. Ezt kiegészíteném azzal, hogy a 18-as pro nem hajlik, hanem törik.
Ezek miatt nem ajánlom a használt újféle házba csomagolt iPad vásárlását, persze, ha elfogadod ezeket az igen komoly struktúrális és összeszerelési problémákat, egy gyors tabletet kapsz, amin nem szabad spórolni a minőségi tokon.
Elméletileg a 2021-es pro már jobb ezen a téren. Minden esetre az előző Teclast tabletem sokkal jobban össze volt rakva, sőt az összes tabletem jobban össze volt rakva már 7 éve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest