Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Én végül ezt a tokot találtam (szerk: a 11” verziót), elég sok keresgélés után, felraktam ide a képeket itt jobban látszik, hogy milyen.
Tökéletesen belepasszol de csak tok nélkül, esetleg valami vékony tokkal. Én benne hagytam az egyik felében egy ilyen puha kis hungarocell szerű cuccot, ha ez nincs benne akkor ide oda mozog az iPad ha pedig benne van akkor szerintem jobban védi a kijelzőt.
Nekem nagyon praktikus mert szeretem tok nélkül használni a dolgaimat, ugyanakkor ha nem használom szeretem ha védve van és ha viszem valahova akkor jó ha kicsit keményebb tokban van. Ugyan ez a tok nem teljesen kemény de szerintem megfelelő védelmet nyújt. Ráadásul ha valami idegen helyen / kávézóban stb. van az ember akkor csak kinyitja és benne maradhat az iPad nem kell kivenni és úgyis lehet használni, rajzolni, stb. Szerintem totál praktikus.
Illetve egy ilyen Poetic tokot vettem még ez csak most fog megérkezni de egy ilyet az előző tablethez is nagyon szerettem használni ha éppen konyhában vagy valahol oda kell állítani vagy ha ide oda viszi az ember a lakásban és le kell dobni a kanapéra akkor nem sérül meg. Bár ez eléggé vastag de ez az előnye is. Hátránya pedig hogy bemegy alá a por és hajlamos mintát hagyni a hátlapon amit persze le lehet törölni csak eléggé fura. De nagyon masszív és puha finom anyagból van.
Néztem mágneses tokokat is, illetve rendeltem is egy spigent meg egy másik típust de olvastam időközben ilyen-olyan véleményeket ahol valakinek a hátlapot teljesen tönkretette úgyhogy inkább hagytam ezt a mágnes dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Cyberpunk 2077
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest