Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Én pont fordítva nőttem ki
Évekig volt egy adat only sim-em tabletben de egyszerűen nem használtam ki, azóta nekem sokkal egyszerűbb csak megosztani a netet ha épp kell mint fizetni a szolgáltatást és kiadni a különbözetet is a cellular verzára. Szóval kinek mik az igényeik és preferenciáik. -
Noxy
veterán
megosztással bajlódni
Sztm olyanok is beleszólnak akik még soha nem használták a megosztásos módszert, mert akkor tudnák, hogy kb 1 perc tétlenség után bontja a kapcsolatot. Ezután újra lehet újra bajlódni kapcsolódással. Ideiglenesen OK, de állandóan megosztást használni a nethez, rohadt idegesítő tud lenni.
-
FerencF
kezdő
Jesszusom, meg ne egyél, ember! Hidd el, felfogtam elsőre is, hogy “szerinted”. Amit írtam, azt azért írtam, mert konkrétan annyival indokoltad meg a cellular előnyét, hogy “szerinted”. Ezért bátorkodtam ezzel poénkodni. Kezeltetned kellene az indulataid 😊.
Egyebként pedig lehet, hogy te kinőttél a mobil megosztásból, de én pl nem és azt se tudjuk, hogy a kérdező kinőtte-e. Nekem semmibe nem telik a telefonon lehúzni a rolót és ott rábökni a mobil hotspot gombra. Sokkal nagyobb macera egy plusz előfizetést fenntartani és egy olyan szolgáltatásért fizetni, amit nem használok ki maximálisan.
De éppenséggel a kérdezőt sem értem. Én biztos nem tennék ki egy ilyen drága eszközt a napra órákra. Ha meg csak keveset navigálnék, arra pláne nem használnék iPadet, mert arra elég a telefon. Nem töltögetnék pluszban egy eszközt csak hogy navigálhasak 😊.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest