Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ha rám céloztál, én nem vitatkozom. Véleményt cserélek és szerintem a másik “friss reg” is így gondolja.
Veled viszont vitatkoznék. De mielőtt gyorsan rákattintanál a “jelentem” gombra, azért leszögezem, hogy nem harcolok, nem veszekszem, hanem vitatkozom. A vita jelentése: két vagy több személy szellemi küzdelme szóban vagy írásban érvek és ellenérvek felsorakoztatásával egy kérdés eldöntésére, egy álláspont kialakítására, lerögzítésére.
Ezt azért írtam le, mert sokan nincsenek vele tisztában és azt hiszik, hogy a vita az egy rettenetes dolog, holott nem kell mindenkinek mindennel egyetérteni még egy szakmai rovatban sem.
Szóval megkérdezném tőled tisztelettel, hogy két “friss reg” miért is ne vitatkozhatna? Valamint te mennyivel tartod magad többre nálam, vagy a másik “friss reg”-nél csak azért, mert te “őstag” vagy? Ezért a PH rangért te akciósan kapsz valamit a boltban? Ezek szerint ha én azt írom, hogy a “fű zöld”, akkor arra itt bárki félre vont szájjal hitetlenkedve néz, mert én friss reg vagyok, de ha te leírod, hogy a fű az bizony piros, akkor mindenk elismerően bólogat, mert te “őstag” vagy? Vagy mire gondolsz pontosan? Köszönettel várom válaszodat, már ha tegezhetlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest