Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Hát természetesen nem vagyok biztos semmiben
Itthon már minimális a laptop használat az irodai munka után. A főbb felhasználási terület a böngészés, netbank, pár videó megnézése, 1-2 fotó szerkesztése. Ami irodai használat lenne, az döntő többségében e-mailek írása, word vagy PDF dokumentumok olvasása, ritkábban korrektúrázása. Erre mondták többen is, hogy bőven elég egy iPad + billentyűzet kombó. Sőt jobb vétel mint egy használt MacBook, ahol jöhet staingate, pillangó billentyűzet hiba, akksi puffadás stb. Egyébként, ha nagyon ég a ház van itthon Win laptop
Persze a szemem azért rajta van a használt MacBook Air gépeken is... Nehéz döntés, főleg úgy hogy tényleg nem vagyok járatos még az Apple világában. Ahogy nézem az iPad 8 most jelent meg. Tapasztalataim szerint ilyenkor a nem sokkal gyengébb kifutó modellek szoktak lenni a best buy vételek, vagy a magasabb kategóriájú előző modellek. (Ezért is vettem egy iPhone 11-et most, és nem 12-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itthon már minimális a laptop használat az irodai munka után. A főbb felhasználási terület a böngészés, netbank, pár videó megnézése, 1-2 fotó szerkesztése. Ami irodai használat lenne, az döntő többségében e-mailek írása, word vagy PDF dokumentumok olvasása, ritkábban korrektúrázása. Erre mondták többen is, hogy bőven elég egy iPad + billentyűzet kombó. Sőt jobb vétel mint egy használt MacBook, ahol jöhet staingate, pillangó billentyűzet hiba, akksi puffadás stb. Egyébként, ha nagyon ég a ház van itthon Win laptop