-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
válasz
Jigoku
üzenetére
Egy hétig használtam a pro-t fólia nélkül rajzolásra.
Ha lehet akkor soha többet nem fogom úgy 😄
Nekem nagyon nem jött be, hogy túlságosan csúszott az üvegen a pencil illetve ha picit foltos lett az üveg akkor ott hirtelen "megakadt".
Nem gondolom, hogy meg lehet karcolni a ceruzával ha mindig tisztán tartod a képernyőt de persze minden előfordulhat.Ha meg tudod szokni az üvegen rajzolós érzést akkor max ahogy ajánlották rakj rá egy üvegfóliát és akkor nem kell aggódnod de én előtte kipróbálnék a helyedben egy matt fóliát is, hogy azon milyen érzés rajzolni.
Nyilván a képminőség romlani fog a mattsága miatt, ez a hátránya ezeknek illetve, hogy meglátszik rajtuk a használat. -
SharpSA
veterán
válasz
Jigoku
üzenetére
Én meg ma kaptam meg végre a 2020-as 11”-os Pro-t. A Magic Keyboard és Pencil 2 már korábban megjött. Szerintem én rakok rá egy üvegfóliát, a Mini 5-re is raktam. Már csak azért is, mert sokszor elég szárazak az ujjaim, ami az iPhone-on levő médiás fólián látszik is, szépen karcos.
Kérdésem az, hogy a Magic Keyboarddal megjelenő bazi nagy kurzor méretét lehet valahol állítani? Lehet állítani valahol a billentyűzet ismétlést, hogy mikor kezdje el és milyen gyorsan? A tapipad sebességét már megtaláltam és hogy koppintásra is működjön, ne kelljen állandóan kattanásig nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest