Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
válasz
beneszilo
üzenetére
Én is sokáig e 2 modell között tanakodtam...
a pro mellett szól :
face id
4 hangszóró (airbe 2 van)
6gb ram
120hz kijelző (és valamivel keskenyebb káva)Ultrawide kamera + lidar (a lidarra van app, bármit körbe tudsz scannelni és készít egy forgatható 3d modellt (én próbakép a szobám scanneltem, ha nem is a legjobb minőségbe, de megcsinálta, és biztos sokat fog fejlődni most hogy a 12es pro modellbe is belekerült)
128gb tárhely az alap modellben
Végül a 120hz kijelző miatt döntöttem a pro mellett, észrevehető a különbség, ha tab után a telót nyomom az olyan mintha szaggatna.. +a 6giga ram is jelenthet később olyan pluszt amit esetleg egy jövőbeli IOS megkövetel (az ipad mini4 2 évvel tovább kapott támogatást, mint az azonos soccal rendelkező iphone6 a plusz memória miatt).
Az a14 viszont tényleg brutál, de hiába takarékosabb, üzemidőben ugyanazt fogja hozni mint az a12z (+ erőigényesebb feladatokban, mint pl videóvágás / exportálás az a12z gyorsabb)
az air mellett szól az újabb, egymagos teljesítményben 40% al gyorsabb proci, a ddr5 memória, az alapmodell barátibb ára (bár a 64 giga nekem nem lenne elég), illetve a szép színek

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Suzuki topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs