Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Almacska
üzenetére
Nekem ezzel az a tapasztalatom, hogy olvasni, meg belejegyzetelni ide-oda hibátlan. De pl Wordben Pencillel írtam végig egy beadandót (matek, ez volt az elvárás, hogy ne gepeljuk), na az 8-10 oldal utan csak akkor volt használható, ha az autosave-t kikapcsoltam. Plusz ha lezártam a képernyőt be is zárta a Wordot, hogy merült, es melegedett, mar meg sem lepődtem. Szóval jo ez, csak nem véletlenül kerül annyiba amennyibe. Az Applenel szeretik nagyon pontosan korbehatarolni a célcsoportot, es a hardvert kicentizni hozza.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Almacska
üzenetére
Szerintem ha tudsz várni, még várj, hátha jövőhéten kiadják a 8. generációst.
Nálam egyébként a 7 remekül szuperál, igaz, nem 400 oldalas, csak 80 oldalas PDF-eket olvasok rajta többnyire, de remekül teszi a dolgát. Jegyzetelés szintén, igaz, meg kell szokni, hogy nem papír, viszont ezt a feladatot is simán ellátja esetemben.
Maga a használata meg elég fluid, az iPhone SE-mel (amiben A13-as van, amíg az iPadben A10) összehasonlítva, párhuzamosan használva sem akadtam problémákba, még így sem, hogy a 14-es beta van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Maga a használata meg elég fluid, az iPhone SE-mel (amiben A13-as van, amíg az iPadben A10) összehasonlítva, párhuzamosan használva sem akadtam problémákba, még így sem, hogy a 14-es beta van fent.