Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
talamasca
üzenetére
Hali!
Nekem is most jött meg 3 napja, igaz, csak 128-as, és 11-es, mert nekem kényelmesebb ez a méret. Amit leváltott Windows táblát, az is ekkora volt, egyszerűen megszoktam.
Na a hang (is) tényleg brutál.
Viszont ha tényleg meghajtom egy igazán komoly játékkal, a teraszon olyan 24 fok környékén, rohadtul tud melegedni. Ez mennyire lehet normális?
Magic Keyboard-ja van már valakinek? Kiváncsi lennék tapasztalatokra, így első kézből.
Még valami.. Főverzió frissítésnél itt is clean install kell, vagy csak a Mac-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- EAFC 26
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs