Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
pepe1150 #28530 üzenetére
Én évek óta nem vágok videót Mac-en (és amikor igen, akkor sem iMovie-ban tettem), szóval ezt nem tudom megválaszolni.
iPaden próbáltam a Lumafusion-n, ami amúgy sokkal jobb, mint az Adobe Premiere Rush, de túl fapados ahhoz, hogy azt mondjam tud ez lenni az egyetlen eszköz amit itthon tartanék videó vágásra. Viszont a te videós felhasználási területedre szerintem elég lenne bőséggel, de a többire (irodai cuccok, weboldal szerkesztés) fogalmam sincs mennyire válhat be. Én nem tudok rendes méretű képernyő nélkül komplexebb Excel táblázatokat piszkálgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest