Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Logitech K375s em van, de a közeljövőben cserélem egy key to go ra, a mérete miatt
egyébként a 375 el nagyon barátságos, a másik versenyző a k480 volt nálam is -
zioncsabi
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
En egy Logitech K811-et használók, de igazan csak veletlenul. Úgy ertem, hogy ezt eredetileg a Mac Mini-hez vettem es nem is gondoltam ra, hogy majd nekem lesz iPad-em, amihez majd jol fog jonni. Viszont en eddig csak itthon hasznaltam, itthon jo. 3 eszkozt kozott egy gombnyomassal valtasz, kenyelmes, jo rajta gepelni. De, hogy utazashoz milyen lenne... valahol a "feleslegesen nagy" (bar csak egy ipad-ez kepeset nagy) es a "semmi billenytuzetnel meg a nagy billnetyuzet is jobb" kozott vagyok. Ha csak lakáson belül használnad, tokeletes, ha cipelned is, akkor mások remelhetoleg mutatnak jobb alternativat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
egyébként a 375 el nagyon barátságos, a másik versenyző a k480 volt nálam is