Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
Betértem ma egy iStyleba tapogatózni, utoljára egy céges iPad 3 volt amit aktívabban használtam. Igazából csak az ergonómia, kijelzőméret kérdések foglalkoztattak.
Szóval az iPad Mini pehelykönnyű tömege tetszik, ezt el tudja tapogatni kézben az ember sokáig, de a kijelzőt túl kicsinek érzem a mai telefon méretek mellett. Volt anno sokáig egy Google Nexus 7 tabletem, kb egy súlycsoport minden szempontból.
Az iPad és iPad Air mérete jobb lenne a kijelzőt nézve, de ezek sokkal nehezebbek, nem az amit repülőn, kanapén, vonaton szívesen tartanék kézben.
Ilyen szempontból tudom egy subnotebook (12" körül) nehezebb, de azt csak simán a térdemre fektetem és kész.
Hánemtom... Még nem futottam le ezt a kört, hajlok a kijelző minősége miatt az iPad felé, de egy használt üzleti subnotebookkal olcsóbban is megúszom, nem kell már a billentyűzettel sem foglalkozni. Csak ott meg kijelzőből nem kapok ilyen minőséget (ennyi pénzért, 100k alatt használtan).
-
btudos
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
iPad Air és a Mini 2 tök ugyanaz a felszín alatt, szóval normál esetben nem kéne egetverő különbségnek lennie a kettő között.
Nekem Air 2-m van, már ezt se ajánlanám jó szívvel, és a 2017-es iPad A9-es procija is hamar szűk keresztmetszet lehet, mindenképp minimum iPad 2018-ban vagy annál újabb készülékben gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest