Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Szerinted nem kerestem? A parrotgeek kivette már a saját repojából, azon kívül kettőt találtam (szerintem mindkettő ugyanaz, alpha állapotú, és egyik sem működik). A legbosszantób, hogy tegnap működött a kábel, ma meg akárhogy varázsoltam nem. Hogy a francba lehet ilyen, hogy egyszer megy, egyszer nem. Így a mai felvétel elmaradt. Ne mond, hogy vegyek eredeti kábelt, mert már vennék, de hirtelen itt vidéken nem egyszerű. Szóval nincs mese, ha valaki normálisan akarja használni, meg kell venni a gyári kábelt (remélem azzal nem lesz gond, és tényleg működik majd).
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest