Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuccok
tag
Éreztem hogy itt a fillérbaszás a lényeg, így ebből a vitából gondoltam kimaradok mert azon a vonalon nincsenek érveim

Mindenesetre volt ipad4-től kezdve air1, air2, 2017, pro9.7, pro10.5 is a tulajdonomban és van különbség a kijelzők között (vagyis az air1 - 2017 között nem nagyon)
Nem az a lényeg hogy készülék lesz vastagabb a kijelző miatt (Én kifejezetten utálom hogy ilyen penge vékony a pro. Egyszerűen rossz érzés tok nélkül használni.), hanem az hogy az üveg síkjához lesz közelebb a megjelenített tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi