- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Saját példámból kiindulva úgy értettem, hogy úgyis Neked kell majd segíteni nekik, ezért érdemes olyan rendszert venni, amit jobban ismersz

De ha csak netre kell, akkor egy olcsóbb Androidos is jó lehet.
blakey: Nálunk egy kicsit könnyít a helyzeten, hogy van egy Syno NAS, a szülőknek is van fiókjuk, rögtön másol fel nekik mindent azon keresztül az asztali gépre, de egyébként teljesen igazad van

-
blakey
titán
Azért szülöknél érdemes figyelembe venni a szokásokat is, én is figyeltem, hogy miként használják az eszközöket és úgy döntőttem, hogy android vagy windows lesz a megfelelő mivel néha a forókat is le szeretnék menteni, esetleg átmásolni dolgokat a pendrive-ról és nem biztos, hogy olyannak aki most kezdi a tabletezést az iOS megfelelő lenne, persze jobb böngészni, játszani meg stabilabb de felhasználás szempontjából egy OTG képes android olcsóbb és aszülöknek jobb döntés volt. Én mindent megtudok oldani iOS alatt de sokan nem és nem feltétlenül fogják megérteni, hogy itt miért így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- EAFC 26
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest