Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
addikt
válasz
tradeelek11
üzenetére
RD esetén is elég csak bekapcsolni a gépet. Én is szoktam iPaden bejelentkezni a munkahelyi gépemre. Teljesen jól kezeli a billentyűt és touch padot is.
-
tl-x
addikt
válasz
tradeelek11
üzenetére
A saját protocolt telepíteni kell gondolom a kliens gépre.
-
tl-x
addikt
IPaden lehet iOS alkalmazást fejleszteni? Ha igen mi a program neve? Xcode-ot én nem találtam rá.
-
tl-x
addikt
Akinek van Magenta1 előfizetése olcsóbban is megkaphatja. Nekem 113k volt. De ha nagyobb netre váltok akkor 106k lett volna de akkor router csere, szerelőt én meg akkor nem akartam beengedni. Ezért ennyi lett.
-
tl-x
addikt
Ma lejött az iPadre egy frissítés azóta a combo touch tokom touch padja furán viselkedik mintha ugrálna az ikonokon a főmenüben. Amúgy még azt tapasztaltam vele, hogy ha ölbe veszem akkor néha nem reagál a billentyűzet. Gondolom ferdén tartom és nem jól érintkezik. Van erre valami szoftveres megoldás? Próbáltam állítani a mutató sebességét.
-
tl-x
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tok Secret!

-
tl-x
addikt
Szép elegáns!
-
tl-x
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
[link] Akkor neked is ez lenne jó talán.
-
tl-x
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Hát ezeket nem arra találták ki, hogy kiszedegesd belőle. Én egyszer beleraktam soha többé nem veszem ki. Ha csak néha kell akkor a gyári vagy külső a nyerő.
-
tl-x
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Melyikre gondolsz? Nekem logitech van ott elég erős a mágnes nem esik le és mindig a helyére ugrik.
-
tl-x
addikt
Hát örülök, hogy végül nem a logitech slim fóliót vettem meg. Meg is őrülnék ha nem lehetne levenni rajzolásnál a billentyűzetet hanem hátrahajtva kellene tartanom az ölemben. Meg ez a touchpaddal történő vezérlés és gesztusok nagyon bejönnek és a háttér világítás is menő.

-
tl-x
addikt
Múltkor valaki kérdezte a torrentet. Én most kipróbáltam az utorrenten belül van remote beállítás, persze ehhez kell egy bekapcsolt gép amin fut a utorrent. Ezután iPad böngészőjében elérhető és a torrent fájt url-jét bemásolva lehet hozzá adni újat.
-
tl-x
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mire veszel hozzá egy jó tokot, billentyűt, állványt, egeret, touchpadot akkor ott vagy mintha vettél volna egy ilyen tokot. De senkire se akarom rábeszélni, még az újdonság varázsa alatt állok. Olyan mint egy is macbook.
Csak kicsit vaskosabb és nehezebb. Ja még annyi de erről nem a tok tehet, hogy a pencil nem fér bele mert vettem rá szilikon tokot [kép] és így nem akarom erőltetni. -
tl-x
addikt
válasz
BennyRay
üzenetére
Na már arról írok. Minden billentyű ugyanott van rajta. Bal felső sarokban a nulla alul a “y” mellett a hosszú í. Üveg fólia egyelőre úgy látom elfér a keret mellett. A hátsó kitámasztó elég stabil ahogy a mágnes is. Van pár negatív dolog is: nagyon nehéz lesz tőle az iPad, szokni kell. Ha táblagép módba akarom használni akkor le kell venni a billentyűzetet. Egérhez mit kell a beállításokban állítani? Mert most is megy de úgy tudom az assistiv touchot be kell kapcsolni?
-
tl-x
addikt
válasz
kalanchoe
üzenetére
Én is meglepődtem a gyorsaságon. A logitech oldalán azt írták 7 nap is lehet mire feldolgozzák a megrendeléseket, azért rendeltem meg inkább innen. Gondoltam jövő hét közepén meg is érkezik. Remélem nem akad majd össze a tok az üvegfóliával. Bizom benne, hogy a keretnek van ennyi rugalmassága.
-
tl-x
addikt
válasz
BennyRay
üzenetére
Srácok ez nagyon gyorsan megérkezett. Tegnap reggel rendeltem az apple.hu-ról a logitech combo touch billentyűzetet. Most szólt a feleségem, hogy át is vette. DHL expresszel érkezett külföldről. Este jutok hozzá akkor tudok róla írni. Addig meg mint egy gyerek várom, hogy megkapjam.

-
tl-x
addikt
Hosszú rágódás után ma reggel apple.hu-ról berendeltem egy logitech combo touch billentyűzetet. Kíváncsi leszek rá mit tud gyakorlatban ha megérkezik.
-
tl-x
addikt
Nagy őrültség lenne a combo touch billentyűzetes tok helyett gyári billentyűzetet venni switcheasy hátlappal 10.2-es iPadhez?
-
tl-x
addikt
válasz
tradeelek11
üzenetére
Ilyen tok nem létezik ipad 10.2-höz? [link] Gyári billentyűzettel kompatibilis?
-
tl-x
addikt
Valaki használ Logitech slim folio vagy combo touch tokot? Vettem a pencilre szilikon védőt [kép] és jó lenne tudni, hogy ezzel együtt bele fog-e férni.
-
tl-x
addikt
válasz
kkdesign
üzenetére
Értem már miért volt ingyenes. Rögtön meg is vettem benne a 7-es php-t a composer miatt. De valamit elbénázok mert nem fut le. Még a phpmyadminba se tudok belépni mert nem tudom mi a jelszó (root, admin stb. nem jó). Biztos jó lesz ez iPaden csak kéne egy kis iránymutatás.

-
tl-x
addikt
Lehet inkább ez lesz és mellé egy logi bt egér. -
-
tl-x
addikt
Külső egér [link] és billentyűzet [link]
Hátrány hordozni kell megammal külön.Billentyűs tok:
[link] Hátrány: 10.2-es iPad-en árának majdnem a fele. Előny: levehető a billentyűzet így nem zavarna ha rajzolni próbálok.[link] Hártrány: összecsukva lehet kényelmetlen rajta rajzolni. Kell mellé egy egér.
iPaden lévő védő üvegget nem fogja felnyomni a tok?
Várom a véleményeteket.
-
tl-x
addikt
Én pont a billentyűzet témán pörgök. Nem tudom eldönteni milyen legyen. Ilyen állványon és billentyűn egérrel gondolkozom: [link] vagy Logitech billentyűs tokon. De a logitechből is van két fajta egyik levehető billentyűzetes touch pados másik pedig fix de lehet az zavarna a rajzolásban.
-
tl-x
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én magamtól ezeket találtam de még nem próbáltam: DraftCode és Textastic Code Editor
-
tl-x
addikt
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Szia. Bocs csak most láttam. Ezt rendeltem: [link]
-
tl-x
addikt
Sziasztok! Jól bevásároltam grafikai programokból. Most szeretnék vmi profi webdesigner (CSS, bootstrap) programot is ipadre. Mit ajánlatok?
-
tl-x
addikt
10.2-és iPadhoz szeretnék billentyűzetet és egeret venni. Néztem a Logitech billentyűzetes tokjait, de ott nincs magyar kiosztás. Szóval jó lenne egy kis billentyűzet ami igényes és nem túl drága. Mit ajánlatok?
-
tl-x
addikt
Tegnap megjött a pencil
. Milyen rajz programmal lehet legjobban kihasználni a nyomás és döntés érzékenységet? Nekem ezek vannak fent: Affinity Photo és Designer, Pixelmator. -
tl-x
addikt
Osztott képernyőt hogy tudom előhozni? Leírás alapján csak bezárom vagy áthelyezem az ikonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Túra és kirándulás topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest