Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
A gyári magic keyborard-ra illetve esetleg smart folio keybordra.
A logitech féle silm folio pro-ról nem tudom elképzelni, hogy gyorsan szerelhető, lévén az ipad keretét is beburkolja alul felül, ami további mozdulatokat igényel.
A mostani ipad-emhez szintén logitech billentyűzetem van, amin gépelni jó, menő a világítás, de benne tartani a gépen nagyon nem szeretem. Brutálisan nehéz tőle, ha nem gépelni akarok, akkor nagyon zavaró a használatban a ki/be szerelés bepattintós módját meg kimondottan utálom.Az új ipad pro 11 gen2 hamarosan megjön, amihez csak jobb volna szintén valami beviteli eszköz, viszont olyan, ami jobban használható és hordozható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung galaxyS8ultra
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest