Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
iPad minin is gondolkodtam anno, de rájöttem, hogy nekem alapvetően nem utazáshoz kell. Otthon nappaliban, ágyban pötyögni, olvasni és pl. telken is tudjak némi netes tartalmat fogyasztani, mert hosszú távon nem annyira nyerő görnyedi az iPhone fölött. Tehát hordozhatóság harmadlagos, súlya már több mint elfogadható, így nyerő nálam az Air. Egyébként legtöbbet GarageBand és valami fotószerkesztési művelet menne rajta.
Szabikaa20
Nem gond ha fizetős, ránézek erre az nPlayer-re - köszi!
FB, vagy Hangouts, Skype, iMessage, Mail, bármelyiket írhattam volna
Javíts ki ha tévedek, de képernyőn gépelve, csak akkor jönnek elő az ékezetek ha hosszan ott tartom az ujjam mint a telefonon is. Na most így megírni egy többoldalas emailt szerintem elég fárasztó, vagy végigjegyzetelni egy meetinget. Mint írtam nem fő kritérium, de ha 5-6e Ft-ért van egy ilyen opció akkor már elgondolkodom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tekken 7 Playstation 4
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest