Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
iPad minin is gondolkodtam anno, de rájöttem, hogy nekem alapvetően nem utazáshoz kell. Otthon nappaliban, ágyban pötyögni, olvasni és pl. telken is tudjak némi netes tartalmat fogyasztani, mert hosszú távon nem annyira nyerő görnyedi az iPhone fölött. Tehát hordozhatóság harmadlagos, súlya már több mint elfogadható, így nyerő nálam az Air. Egyébként legtöbbet GarageBand és valami fotószerkesztési művelet menne rajta.
Szabikaa20
Nem gond ha fizetős, ránézek erre az nPlayer-re - köszi!
FB, vagy Hangouts, Skype, iMessage, Mail, bármelyiket írhattam volna
Javíts ki ha tévedek, de képernyőn gépelve, csak akkor jönnek elő az ékezetek ha hosszan ott tartom az ujjam mint a telefonon is. Na most így megírni egy többoldalas emailt szerintem elég fárasztó, vagy végigjegyzetelni egy meetinget. Mint írtam nem fő kritérium, de ha 5-6e Ft-ért van egy ilyen opció akkor már elgondolkodom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest