- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
iPad minin is gondolkodtam anno, de rájöttem, hogy nekem alapvetően nem utazáshoz kell. Otthon nappaliban, ágyban pötyögni, olvasni és pl. telken is tudjak némi netes tartalmat fogyasztani, mert hosszú távon nem annyira nyerő görnyedi az iPhone fölött. Tehát hordozhatóság harmadlagos, súlya már több mint elfogadható, így nyerő nálam az Air. Egyébként legtöbbet GarageBand és valami fotószerkesztési művelet menne rajta.
Szabikaa20
Nem gond ha fizetős, ránézek erre az nPlayer-re - köszi!
FB, vagy Hangouts, Skype, iMessage, Mail, bármelyiket írhattam volna
Javíts ki ha tévedek, de képernyőn gépelve, csak akkor jönnek elő az ékezetek ha hosszan ott tartom az ujjam mint a telefonon is. Na most így megírni egy többoldalas emailt szerintem elég fárasztó, vagy végigjegyzetelni egy meetinget. Mint írtam nem fő kritérium, de ha 5-6e Ft-ért van egy ilyen opció akkor már elgondolkodom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- One mobilszolgáltatások
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- iPad 10.Gen Eladó Újszerű!!GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest