- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Az én mini 5-ösömön is ezer sebből vérzik a fb app, már jó ideje. Nekem is az a legidegesítőbb, amikor jön egy értesítés, hogy egy csoportban valaki hozzászólt egy általam követett poszthoz, és az értesítésre kattintva nem az adott poszt alatti threadbe kerülök, hanem a csoport fejlécéhez, aztán kereshetem, hogy vajon melyik poszthoz érkezett az a bizonyos komment. Néha csak úgy találom meg, ha eldobom az egész appot, és újra megnyitom. Időnként a saját posztjaim megtalálása is csak így sikerül...
Hetente jön frissítés az apphoz, de olyankor semmi sem változik. Ha viszont változik valami, az sosem az app frissítéséhez kapcsolódik, hanem csak úgy megtörténik, két frissítés között valamikor, valószínűleg valami szerveroldali változtatás miatt. De a fő problémák persze ilyenkor sem oldódnak meg, időtlen idők óta.
Mindez az androidos fb appban tökéletesen működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest