- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Nem jól mondod. Utána néztem és valami olyasmi van, hogy novembertől tcom megváltoztatta az összes ADSL szolgáltatást. Magyarán ha tcom területen van előfizud akkor olyan mint szolgáltatóváltás megszünt létezni a számodra, mert mindegyik szolgáltató sokkal drágábban fogja adni a netet neked mintha új lennél. TEhát igazad van, csak engem ott klavatál meg, hogy tré onlinet mondtál és azt hittem csak tré online vezette be ezt de nem, hanem te com, magyarán mindenki aki tré területen szolgáltat annak ezt kell csinálni. Ennek ugyan mi értelme volt, ez milyen rohadt szemét húzás volt.
-
Kraptor
őstag
Ezzel hogyan? Ha lejár mondjuk a 2éves hűségem és én még mindig 13eFt fizetek míg az újak már csak 10e akkor egyértelmű, hogy elvándorol az ember egy másik szolgáltatóhoz, ha a saját szolgáltatód nem hajlandó veled újra kötni a szerződést ugyanolyan feltételekkel mintha új lennél. Azért nem értem, hogy ösztönözik ezzel az embert arra, hogy ne váltson, sőt ezzel inkább arra ösztönzik, hogy váltson, vagy akkor valamit itt naon nem értek.
-
Eliot
tag
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia
Amúgy én sem hiszek a csodákban.Ennyire nem vagyok ezzek kapcsolatban optimista mint ahogy az túlságosan érzékelhető volt.
De már ehez hozzászoktam hogy Mo. semmi sem megy egyik napról a másikra. No meg egyik hónapról a másikra sem. Ehez a jó magyar nép köztük én is hozzászoktam.
Csak legalább csinálnának már valamit.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest