Aktív témák
-
n0se
tag
válasz
SzlobiG #4913 üzenetére
nézzük meg egy kicsit más oldalról ezt az egész dolgot...
a tcom lépett egy váratlan dolgot, értem itt a sávszélemelést, de ezen belül is ennek mértékét, nem csodálnám azt sem, ha az invitel azért várna ennyire, hogy a tcom minden probléma nélkül le tudja-e bonyolítani ezt az egész többszörözést, mert valljuk meg, ezek már nem kicsi sávszélek.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
SzlobiG #3887 üzenetére
Régebben volt településlista is emlékeim szerint, de most csak ezt találtam.
Bővebben: link -
BSOD
senior tag
válasz
SzlobiG #3493 üzenetére
Akkor még modemmel nyomtuk. Szerinted melyik éri meg nekik jobban?
A 20 órás előfizetéssel 2500 Ft-ért ~80Mb! forgalmat csináltam havonta, most ez akár fél óra alatt is ősszejöhet.
Nem csodálom, hogy nem törték magukat.
Az igénybejelentőkre az üzletkötők ISDN ajánlatokkal bombáztak.
Az is egy jó biznyák ... (nekik)
Rossz emlékek, de ez már a múlt, szerencsére... -
Nimrod
addikt
válasz
SzlobiG #1998 üzenetére
Egyszerű.
Fióknév mindig az xxx@invitel.hu (ahol xxx a felhasználói neved, viszont van akinek vnet.hu a @ utáni tag, nekem vagy 3 éve van valamilyen Inviteles netem is mindig is invitel.hu volt a jó).
Jelszónál a felhasználói neved, semmi több.
Be kell pipálni még a Kiszolgáló hitelesítést igényel-t, mert különben nem tudsz levelet küldeni. Ennyi. Ez volt az Outlook változat. Ha nincs Kiszolgáló hitelesítést igényel rublika a levelező programban, akkor megszívtad... főleg a régebbi levelezőknek kínai ez (tudom, már teljesen beástam magam a mailsend-be Linux alatt, de csak nem találtam a régebbi változatokban). -
becso13
aktív tag
válasz
SzlobiG #1981 üzenetére
Most fejből nemtom, mert routerről nyomom... (nem amiatt van a ping gond) de vhogy a Vezérlőpult, Hál beáll, jobb egérgomb a kapcs. és ott vhol az IP beállításoknál lehet belőni, van egy lehetséges cím a CD borítóján, sztem semmit nem használ, szal ne fűzz hozzás semmit!
-
Vitus
őstag
Jaja. Én az Invitel helyében azt tenném, hogy a szolgáltatások árát csökkenteném drasztikusan a többi szolgáltató alá jóval. Így még a hűségnyilatkozatos előfizetők a kötelezően magas díjakat fizetnék 1-2 évig tehát a bevételkiesés nem lenne jelentős viszont lenne aki inkább az olcsóbbat választaná a gyors helyett így új előfiztőkkel is decsekedhetne, továbbá nem lehetne további ok a szapulásra hiszen ők is változtattak.
Gondolom most örültök, hogy nem tartozok az Invitel döntéshozói közé
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest