- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
gyurczy
őstag
Olvasd el egy kicsit figyelmesebben a hozzászólást (#302)!
A kedvezmény szót még csak le sem írtam, egyszerűen díjcsomagot szerettem volna váltani, és nem az összegeken háborodtam fel, hanem hogy akár lefelé, akár felfelé (!!! megkérdeztem eztis) akarok váltani, mindeképp alá kell írjak x év hűséget megint.
Egyébként pedig Ők szolgáltatnak, én fizetek a szolgáltatásért, nélkülem felkopna az álluk, ergo az lenne az egészséges hozzáállás, hogy keresik az ügyfél igényeit, odafigyelnek rá.
Csak egy példa: mobil szolgáltatónál a hűség ideje alatt is lehet díjcsomagot váltani. Nekik miért mindegy a mennyi? Lényeg, hogy nekik fizessek. (Bár aláírom, hogy ott nagyobb a piaci verseny, de akkor is!)
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest