-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
kopi72
aktív tag
"Semmi sem kötelezi az internetszolgáltatókat magyarországon, hogy az ország minden háztartásában szolgáltatni köteles xy sebességű internetelérést." => de pl amit kotelezoen vallaltak. persze azt sem napi szinten, hanem pl 1 evben mondjuk 20 nap kiesessel..
De en pl nem errol beszelek most!!!
NAgyon jo minosegu nalam az invitel mar 15 eve, kb 1x sem szakadt, a putty kapcsolatok is egesz napokig, sot tobb napokig is kitartanak, azok pedig erzekenyek a tcp/ip szakadasokra. Marpedig az szokott amugy is jo ISP nelkul is szakadni :-)Nem, en arrol beszeltem, h leirtak itt : https://www.invitel.hu/lakossagi/csomagajanlat.html ezt : "Amennyiben az adott előfizetői hozzáférési ponton a díjcsomag kínált sebesség értékénél magasabb sebesség érték érhető el, úgy Szolgáltató a ténylegesen nyújtott sebességet nem korlátozza a kínált értékben, hanem annál magasabb sebességű szolgáltatást is elérhetővé tehet."
ki lett veve a tv es telefon, tobb mint 80 Mbit log a levegoben nalam, ez nekik semmibe sem kerulne, ha a leirtak alapjan is engednek nekem...
Csupan errol akartam irni, bocs, ha felrement...
Ebben a tersegben ugy kb 1 m2 kilometerre en vagyok az egyetlen invitel felhasznalojuk is!!! Ki a legeny a gaton ha nem en?
Ha odaadnak ami kifer az 5 eren, csak nekem kellene... senki mas nem kerne... de nem..... nincs olyan csomag es kesz...
Agyarorszagon nem lehet kielegiteni egy jogos felhasznalot sem, basszus, en nem ovono vagyok, hanem ebbol elek megmint mernok informatikus :-(
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brave
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged