Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
militia
csendes tag
jól megszivattál kalandor, a lényeg az egészben számomra a link....na mind1
ha valaki beregisztrálna a prizee-ra, akkor felétlenül írja be a regisztrációnál az utolsó sorba(If you've discovered Prizee through
a player, indicate his/her User Name
azt hogy Metalmilitia
Ha már én ajánlottam az oldalt akkor csak ennyit tegyen meg nekem légyszi.Bár úgy érzem ezt már buktam
-
BigK
csendes tag
Én is tudok egy jó internetes melót. Sőt én konkrétan meg is tudom mondani, mennyit lehet vele keresni! A haverom már misin felül keres és én is jó úton haladok. Munkakerülőknek ideális. Ez azért egy kicsit komlyabb mint az a flash-es nyerősdi. Bár nem akarom leszapulni azt sem. Ha valakit érdekel, küldjön emilt.
[Szerkesztve] -
militia
csendes tag
Nesze...ez nem kamu!
Van egy pénzkereseti lehetőség...
Arról szól a dolog, hogy játszani kell flash játékokkal, amikért pénzt kapsz.Persze egy ici-pici szerencse kell ahhoz hogy nagyobb összeget kapj egy nap, de mindennap nyersz valamennyit, az tuti.
a regisztrálás utan csak játszanod kell mindennap! Feliratkozás utan belépsz mint ahogy a postaladadba szoktal es a Sommaire gombra klikkelsz es elkezdessz ticketeket kaparni, teglákat szettorni a golyoval… Egyes jatekoknal napi egy ticketed van masoknál meg 3-5 ticketed van mindennap. A kaparos jatekoknál egyszerü lekaparod es kijön a megfelelő kombinacio akkor nyertél ( ha nincs tűrelmed lekaparni kattintassz a Valider gombra) , mas jatekoknál pedig érmeket kell gyüjteni melyik leesnek, vagy raugrani a bekával … ( = 0,1 Euro, = 0,2 Euro, = 0,10 Euro). Figyelem: A ( zold golyoval) megjelölt játekokat mindennap játszhatod es ezeket ajanlom inkabb, a sárga szinű golyoval megjelölt játekokat a cofferedbe talalhato pénz elköltésével játszhatod ,a piros szinü golyoval megjelölt játekokra telefonon keresztül kell beiratkozni! A zőld szinü golyoval megjelölt játekokat ,amelyet aznap játszodtad, nem játszhatod csak masnap!. A Votre Compte gombra kattintva modosithatod a regisztrált szemelyi adataidat, megnézheted, hogy az elozö nap milyen játekokat játszodtal es mennyit nyertél …
Ne felejtsd el! Mindennap lehet játszani azokat a játekokat melyek mellett zöld golyo van!És amúgy szórakozásnak sem utolsó
a regisztrációt majd itt kell megtenned: http://www.prizee.com/
Sok szerencsét...jó játékot.És ha esetleg e miatt milliomos lennél a közeljövőben, emlékezz ki ajánlotta a honlapot
------------------------------------------------------------------------------------------
a honlap címe: http://www.prizee.com/
% a linket javítottam - kalandor% -
ronson
őstag
szopóka-nyalóka, csak begyüjtötte a mail címeiteket oszt csö.

[Szerkesztve] -
tamasgal
senior tag
Kérek mailt.
Köszi -
AlBundy
aktív tag
Kiderült már, hogy mi ez a munka?
-
Esmein
nagyúr
Én fizetek, csak hogy dolgozhassak. Naa léégyszi, hadd fessek kerítést.
-
bendi
tag
Mailt ide is
-
woodpaul
őstag
Engem is érdekelnének a részletek, bár előrebocsátom, ingyen nem dolgozok!

-
szbotond
tag
hello!
én is kérnék egy mailt pls!
kossz
-
Soren
csendes tag
Egy mailt valaki nekem is dobjon plíz!
kasi@vipmail.hu -
törölt tag
ha ,már fent vagy nekem is toljál egy mailt plíz.
-
[HeXa]
csendes tag
Nekem is küldj légyszi egy mailt erről !
[Szerkesztve] -
hz hefti
tag
nekem is johet 1
-
Batman
őstag
Egye-fene én is kérek egy mailt.
-
lord_m
senior tag
SZINTÉN ZENÉSZ! Én is szeretnék mailt

-
Poctar
senior tag
Engem is érdekelne. Dobj egy mailt.

-
Damarus
csendes tag
Csá!Engem talán érdekelne de kiváncsi vagypok az egész menetére és a többi infóra ok?
-
CuKoR
senior tag
Nekem jött vmi csakhát : ''''Csatolt file hiba''''

-
pomix
tag
Paid to read?
-
fradi81
veterán
Milyen? MLM, prizee, 4daily?
-
CuKoR
senior tag
ingyen dolgozhatok neked ?

-
oti69
csendes tag
Ha diák, kismama vagy épp munkanélküli vagy, és rendelkezel otthon internettel, akkor egy neked való munkát tudok ajánlani. Ingyesenen kérhetsz bővebb információt e-maiben. diakwork@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic V2 - origami
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jól megszivattál kalandor, a lényeg az egészben számomra a link....na mind1
azt hogy Metalmilitia