Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Mielőtt bárki azt mondaná, hogy warez úton szereztem, közlöm, nem. Legális. Pontosabban céges tűzfalról van szó. Feltettem a gépemre (az irodait mással helyettesítettem :)) és remekül működött egy hétig. Ez az a verzió, amit aktiválni kell és ez megtörtént. A frissítéseket is letöltöttem hozzá, majd a mai napon elkezdett nem működni. Pontosabban minden kimenő és bejövő forgalmat blokkolt. Bármit állítottam rajta és csináltam vele, nem használt. Ha kikapcsoltam a tűzfalat, működött a net. Régóta használok már Nortont és kiismertrem, de ez rejtély előttem. Hiába az antispam szolgálttása, nem fogom ki-be kapcsolgatni, ha kell a net. Találkozott valaki hasonlóval?
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Asztrofotózás
- Elektromos autók - motorok
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest