Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Mielőtt bárki azt mondaná, hogy warez úton szereztem, közlöm, nem. Legális. Pontosabban céges tűzfalról van szó. Feltettem a gépemre (az irodait mással helyettesítettem :)) és remekül működött egy hétig. Ez az a verzió, amit aktiválni kell és ez megtörtént. A frissítéseket is letöltöttem hozzá, majd a mai napon elkezdett nem működni. Pontosabban minden kimenő és bejövő forgalmat blokkolt. Bármit állítottam rajta és csináltam vele, nem használt. Ha kikapcsoltam a tűzfalat, működött a net. Régóta használok már Nortont és kiismertrem, de ez rejtély előttem. Hiába az antispam szolgálttása, nem fogom ki-be kapcsolgatni, ha kell a net. Találkozott valaki hasonlóval?
Aktív témák
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Ingatlanos topic!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest