- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecx
tag
válasz
bimbula53 #1207 üzenetére
Hálásan köszönöm a válaszokat bimbula53!
Kipróbálom hamarosan!
Myoptions.h így néz ki teljes egészében:/* Generated by myoptions.h generator - v0.8.1 */
/* https://e2002.github.io/docs/myoptions-generator.html?r=71,2,31,41,43,46&i=1,2,3,4,15,16,17&v=4,5,-1,255,27,26,25 */
/* Put this file next to yoRadio.ino and restart Arduino IDE. */
/* !!! Attention !!! */
/* This configuration depends on some additional libraries. Please install them using the library manager: */
/* Adafruit GFX Library */
/* !!! Do not be alarmed, all right, the default values are not included in this file !!! */
-
ecx
tag
Sziasztok! Életem 1. YoRadio-ját raktam össze, ESP32, external DAC és egy 4" ILI9488 sceen. Sajnos az érintésre nem reagál, többször is ellenőriztem a bekötéseket, elvileg minden oké.
A kijelző rendben működik, csupán az alsó sorban a hangerő és wifi ikonok helyett vannak fura karakterek.
Myoptions.h fileban ez van:Van tippetek, mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged