- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizar
tag
Hai!
Invitelnél vagyok 4mbit/s-el ott kezdődik a gond hogy netes játékoknál pingelek/lagolok nagyon, felhívtam őket azt mondják hogy az adat eljut normálisan a modemig stb hogy a gépemmel lesz a gond.. 2db hálókártyával is ki lett próbálva friss oprendszer mellett és ugyan ez a gond, megint felhívtam őket és megint elmondták ugyan ezt... nem küldenek ki szakértőt mert ő nem ért annyira a gépekhez hogy jobban "belenyuljon". Hiába pofáztam neki hogy nem azzal lesz a gond nem de értette meg.. nemtudom én kábelre gyanakszom mert elég régi a cucc ami persze el lett vágva és ahhoz kötötte hozzá a faszika, de ők csak azt nyomják hogy PC hiba PC hiba.. :/*más:
Ha nem sikerül megcsinálni akkor váltás lesz, de itt alá írtam 1éves hűségnyilatkozatot, mondjuk online rendeltem de asszem akkor is van. Ha így bontom fel akkor saccperkábé mennyit kell kiperkálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest