Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizar
tag
Hai!
Invitelnél vagyok 4mbit/s-el ott kezdődik a gond hogy netes játékoknál pingelek/lagolok nagyon, felhívtam őket azt mondják hogy az adat eljut normálisan a modemig stb hogy a gépemmel lesz a gond.. 2db hálókártyával is ki lett próbálva friss oprendszer mellett és ugyan ez a gond, megint felhívtam őket és megint elmondták ugyan ezt... nem küldenek ki szakértőt mert ő nem ért annyira a gépekhez hogy jobban "belenyuljon". Hiába pofáztam neki hogy nem azzal lesz a gond nem de értette meg.. nemtudom én kábelre gyanakszom mert elég régi a cucc ami persze el lett vágva és ahhoz kötötte hozzá a faszika, de ők csak azt nyomják hogy PC hiba PC hiba.. :/*más:
Ha nem sikerül megcsinálni akkor váltás lesz, de itt alá írtam 1éves hűségnyilatkozatot, mondjuk online rendeltem de asszem akkor is van. Ha így bontom fel akkor saccperkábé mennyit kell kiperkálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest