-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizar
tag
Hai!
Invitelnél vagyok 4mbit/s-el ott kezdődik a gond hogy netes játékoknál pingelek/lagolok nagyon, felhívtam őket azt mondják hogy az adat eljut normálisan a modemig stb hogy a gépemmel lesz a gond.. 2db hálókártyával is ki lett próbálva friss oprendszer mellett és ugyan ez a gond, megint felhívtam őket és megint elmondták ugyan ezt... nem küldenek ki szakértőt mert ő nem ért annyira a gépekhez hogy jobban "belenyuljon". Hiába pofáztam neki hogy nem azzal lesz a gond nem de értette meg.. nemtudom én kábelre gyanakszom mert elég régi a cucc ami persze el lett vágva és ahhoz kötötte hozzá a faszika, de ők csak azt nyomják hogy PC hiba PC hiba.. :/*más:
Ha nem sikerül megcsinálni akkor váltás lesz, de itt alá írtam 1éves hűségnyilatkozatot, mondjuk online rendeltem de asszem akkor is van. Ha így bontom fel akkor saccperkábé mennyit kell kiperkálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Milyen széket vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6800 16GB GDDR6 PULSE - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Kingston FURY Beast Black 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, 5 év gari - Eladó!
- PowerColor Radeon RX 580 Red Devil 8GB
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest