-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka #1039 üzenetére
Sajnos a linkelt megoldás nem vezetett megoldáshoz, bárhogyan próbáltam állítgatni az értékeket. Végül sikerült más T-s ügyintézőtől szervízeshez kerülnöm, aki pár mérés után mondta, hogy lát a vonalamon hibákat. Kaptam egy hibajegyet az esetre, ami végülis azzal zárult, hogy szombaton kicserélték a szolgáltatói modememet. Azóta egyelőre megy hibátlanul, remélem nem kiabálom el. Köszi azért a segítséget!
-
krealon
veterán
válasz
Véreshurka #1037 üzenetére
Az Interval azt jelenti, hogy hany masodpercenkent ping-eli a PPP link tuloldalat, hogy aktiv-e a kapcsolat.
A Failures pedig, hogy hany folyamatos hiba utan tekintse halottnak a PPP link-et, es probaljon ujracsatlakozni.
Ha nagy az adatforgalom a PPP kapcsolaton, akkor LCP uzenetek jelentosen keshetnek, annyit, hogy a forras oldal nem tudja kivarni a valaszt, igy "nem erkezett valasz" hibanak tekinti.
-
krealon
veterán
válasz
Véreshurka #1035 üzenetére
Nyilvan leteszteled a variaciokat es beszamolsz az eredmenyrol.
Nekem nincs lehetosegem kiprobalni. -
krealon
veterán
válasz
Véreshurka #1033 üzenetére
PPPoE LCP hiba eseten ezzel erdemes probalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest