Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cydie
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hétvégén visszaigényeltem az IPv4-et, elsősorban, hogy megnézzem, hogy BF1 amiatt dobál-e le percenként. Utána csináltam SpeedTesteket, Ping tesztet, minden jól ment. Ma reggel óta viszont használhatatlan lett. Normál esetben 25Mbps a letöltésem, most 1.37Mbps. A feltöltési sebességek változatlan 3.0 Mbps. Ping 20 környéke, de írt már 9-et is a SpeedTest. Wifi, LAN, ruter1, ruter2, tök mindegy melyikre csatlakozok, ugyan ez van. Lehet, hogy IPv4-re váltás miatt van? Valamit állítottak még a háttérben, ami nem azonnal az igénylés után történt? Vagy csak szimplán megint a UPC szórakozik. Tárnok és környéke, ha van valaki a innen és meg tudja erősíteni. Jó lenne, ha végre lenne egy felületük, ahol live lehetne nézni egy ország térképet és jelölve lennének a problémás területek, sok idegeskedést megoldana....
-
s.donat
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Közben egy ubuntu live-al is kipróbáltam és ott is mintha előjött volna, de mondjuk elég instabilan futott a böngésző mindkettő gépen.
Androidon be se jöttek az oldalak, ahol gondjaim szoktak lenni.Szóval a szolgáltató felé jelzem a gondomat. Amúgy mi a menete az IPv4 visszakérésének?
Köszönöm a tippet és a segítséget!
(Most se tudtam itthoni netről elküldeni ezt a hozzászólásomat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest