-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlatan92
csendes tag
Üdv!
A következő lenne a problémám. Nemrég szert tettem egy notebook-ra, és mivel nincs itthon router, ha azon akartam netezni, jobb híján átdugdostam az asztali gépből a netkábelt. Eddig ezzel a megoldással semmi probléma nem volt, tökéletesen működött, de néhány napja hiába dugom be a netkábelt a notebook-ba, nem igazán szuperál a net. Szinte semmi nem jön be, ami meg véletlenül mégis, az meg írtó lassan tölt be... Mi lehet ennek az oka? A hálózati diagnosztika ezt írja állandóan: "Úgy tűnik, a számítógép beállításai megfelelőek, de az eszköz vagy erőforrás (DNS-kiszolgáló) nem válaszol."
Ha visszadugom a netkábelt az asztali számítógépbe, akkor egyébként tökéletesen működik az internet, éppen ezért vagyok ennyire tanácstalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest