- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
les_polish
csendes tag
USD utalas Revolutrol IBKR-re (korabban ezt wiserol csinaltam, de ott ugye mar koltsege van)
Sziasztok, mivel nem talaltam meg pontosan leirva, igy leirom hatha jol jon masnak is a tapasztalat.
10k USD-t akartam attenni Ersterol IB-re.
1. Kartyas top up Revora
2. IBKR deposit request, banki ref adatok, routing nr.
3. Revo utalas, business receipient, IBKR adatok, a megadott NY banki adatokkal, ACH routingba megy az IBs ABA routing nr
4. Masnap reggel IB message center: transfer confirmationt kernek, h lassak a sajar nevre szolo szamlamrol ment be a penz (leirasuk szerint "non-bank" financial institutiontol kapott penznel mindig, ilyen a Revo)
5. Bekuldom a revos statementet
6. 5 perc mulva valasz, ok, de az ACH-s paymenteknel van 4 nap credit hold, igy csak az 5. Napon lesz jovairva a penz.Udv, lp
-
les_polish
csendes tag
Sziasztok,
rákerestem de nem találtam választ rá, segítsetek kérlek, ha egy eszköz több tőzsdén is elérhető (eltérő devizákban), ha pusztán a kereskedési költséget nézem, akkor mi az európai tőzsdék közötti sorrend? (GE, UK, NL, CH közül).köszönöm
-
les_polish
csendes tag
válasz
les_polish #775 üzenetére
Sziasztok, leírom, hátha más is érdekelt lesz a jövőben.
Szóval USD utalása legacy bankszámláról IBKR-re:
1. bankkártyás top up Revolutra - ez azonnal megtörtént
2. Revolutról - Wise átutalás, ACH us-us utalás, 0 fee. (a Wise-on nem indítottam el igényt hozzá, csak simán a Wise USD számlám adataira ACH -val utaltam Revolutról). - ehhez kellett 1 nap
3. IBKR-re belépve Wise-os átvezetés (itt volt valami minimál fee 1-2 USD 3000 USD-nél), viszont ez még nem ért át, tegnap este indítottam, ma még nincs az IBKR számlán, pedig a Wise azt írja hogy ma délben elküldte, és megjegyzi hogy akár 2 napba is telhet az IBKR-nek jóváírni. -
les_polish
csendes tag
válasz
les_polish #744 üzenetére
Illetve annak ugye nincs jelentősége, hogy az IBKR főszámla EUR-os? Az egy multidevizás account ha jól gondolom.
köszi, ha meg tudjátok erősíteni! -
les_polish
csendes tag
Sziasztok, IBKR-re USD befizetésének Erstéről ez a legjobb módja?
Erste - Revo kártyás top up
Revo - IBKR beutalás?
köszönöm -
les_polish
csendes tag
válasz
UberMutant #171 üzenetére
Igen, mar osszekotottem, de ugy lattam a wiserol is van vmi fee. Meg abban sem voltam 100% hogy wisera tud e menni direktben eur a belga iban miatt.
-
les_polish
csendes tag
Sziasztok, allamkincstarbol be lehet utalni direktben eurt az IB re, vagy kell koze a Wise?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest