- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Janusz001 #740 üzenetére
sima számlán eladva van nyereség és adóvonzata
Ez a jobb lehetőség! A rosszabb, hogy kimegy a normál számlára az eszköz, és elkezd esni az ára... Idén amikor belefogtam a lakáscserébe, az első dolgom az volt, hogy eladtam ATH-n azokat az eszközöket, amikre szükségem volt (többért vettem, mint amennyiért eladtam, ez volt a
tervrealitás), hogy nehogy valami gebasz miatt beessenek a piacok, és kevesebb pénzem legyen hirtelen. Persze ezzel buktam majd 3 havi emelkedést (néztem csártot, 5-6% körül), mivel nem ment minden simán a lakáskereséssel, de nem szoptam be mondjuk egy 10-20%-os korrekciót (vagy akármennyit). Szóval el kell dönteni, hogy mennyire szükséges az a pénz, amit kiveszel a TBSZ-ről, és ha nagyon, akkor még a TBSZ-en eladni jó áron, ha nem, akkor meg mehet ki az eszköz, és vagy nyersz a dolgon, vagybukszmarad az eszközben (Trump első ügyködéseire nagyon kíváncsi vagyok, például)... -
UberMutant
őstag
válasz
Janusz001 #740 üzenetére
miért ne adnád el a TBSZen az utolsó kereskedési napon és vennél ki pénzt?
egyébként értékpapírnak csak akkor lenne adóvonzata, ha év végi utolsó kereskedési nap és az eladáskori kereskedési nap között lenne árfolyamemelkedés. ha mégis véletlenül emelkedne az árfolyam/ romlana a forint ,olyan marha sok adó nem lehet és kiszámolni sem nagy kunszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest