- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Janusz001 #740 üzenetére
sima számlán eladva van nyereség és adóvonzata
Ez a jobb lehetőség! A rosszabb, hogy kimegy a normál számlára az eszköz, és elkezd esni az ára... Idén amikor belefogtam a lakáscserébe, az első dolgom az volt, hogy eladtam ATH-n azokat az eszközöket, amikre szükségem volt (többért vettem, mint amennyiért eladtam, ez volt a
tervrealitás), hogy nehogy valami gebasz miatt beessenek a piacok, és kevesebb pénzem legyen hirtelen. Persze ezzel buktam majd 3 havi emelkedést (néztem csártot, 5-6% körül), mivel nem ment minden simán a lakáskereséssel, de nem szoptam be mondjuk egy 10-20%-os korrekciót (vagy akármennyit). Szóval el kell dönteni, hogy mennyire szükséges az a pénz, amit kiveszel a TBSZ-ről, és ha nagyon, akkor még a TBSZ-en eladni jó áron, ha nem, akkor meg mehet ki az eszköz, és vagy nyersz a dolgon, vagybukszmarad az eszközben (Trump első ügyködéseire nagyon kíváncsi vagyok, például)... -
válasz
Janusz001 #740 üzenetére
miért ne adnád el a TBSZen az utolsó kereskedési napon és vennél ki pénzt?
egyébként értékpapírnak csak akkor lenne adóvonzata, ha év végi utolsó kereskedési nap és az eladáskori kereskedési nap között lenne árfolyamemelkedés. ha mégis véletlenül emelkedne az árfolyam/ romlana a forint ,olyan marha sok adó nem lehet és kiszámolni sem nagy kunszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- Nők, nőügyek (18+)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Futás, futópályák
- iPad topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest