- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
megneztem hogy all a kapott ajandek IBKR rv. vest-elödése nálam:
már nem kell sokat aludni, hogy mind kereskedhetö legyen
..igaz, a fenti szerint 46.8776 db mar vest-elödött, eladhato lenne, de 46.7 db-ot nem enged (csak teszt jelleggel probaltam [hatalmas áron, hogy ne teljesülhessen véletlen se] meg csak preview-Vorschau-t néztem):
de 46.5 db-ot mar engedne, preview-ban, szintén a piaci ar fölötti limitárat beadva:
vicces a nyelvek kuszasága is, van, ami magyarul, van, ami németül, van, ami angolul - nyilvan közben nem allitottam at semmit
-
avl
senior tag
en is utaltam a korabban lassu szamra (1200 1008 0179 1337 0030 0008), es nekem is nehany perc (mast is csinaltam közben igy pontosan nem tudom de 5-10 perc lehetett) alatt megérkezett
kiprobaltam, lehet el is tudnam adni IBKR rv.-eket, de egyelöre a tört dbszámot nem engedi
ma atallitottam, hogy engedjen tört rv.szammal "globalisan" kereskedni, de egyelöre igy sem, lehet ennek hatasa csak masnaptol lesz ervenyes
-
Simia
junior tag
A kivonaton van egy ilyen szekció, hogy "Grant Activity".
Abban látszik minden egyes "batch"-nyi RSU mikor vestelődik.
Enyhén kapcsolódóan: nekem MINDEN RSU-m vestelődött tavaly augusztus 4.-én az IBCE->IBIE migráció kapcsán, és más is említette ezt itt a fórumon hogy vele is ez történt. Érdemes megnézni, hátha a tiéd is vestelődött már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest