Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
válasz
royal828 #1590 üzenetére
Eredeti postban nem írtad, hogy market ordert küldtél. Azt írtad, hox X db áron akartál venni. Ebből én limit orderre asszociáltam.
Market ordernél is van ráhagyás, amit félretesz, mert ha elszáll a piac akkor nem lesz elég fedezeted. Szintén autoamata FX váltás is market orderrel történik kvázi így ott is van valamennyi ráhagyás.
Mindig limit orderrel kell vásárolni, hogy ne érjen meglepetés. Ha annyira szeretnéd, hogy teljesüljön az ordered azonnal, akkor limitet árat a másik oldal legjobb árára teszed.
-
nort_on
senior tag
válasz
royal828 #1590 üzenetére
Nem igazán értem ezt a nyűglődést (mármint nem rád értem, többeknél eljött már ez a téma), milliószor ki lett már számolva, de akkor még egyszer a bézik matek.
IBKR fix havi TBSZ díj 2000 HUF. Ezt mindenképpen fizeted.
Ez 0.05% díjjal számolva 4M HUF, ennyit tudsz havonta ETF vásárlásra költeni. Ennyit vagy többet fektetsz be havonta?
$2 (kb 800 HUF) a váltás díja, marad kb 1200 HUF a TBSZ díjból, ennyiből 2.4M HUF ETF-et lehet venni. Ennyit vagy többet fektetsz be havonta?
Ha 2.4M vagy 4M forintot fektetsz be havonta, akkor a 800 HUF kb semmi.
Ha meg kevesebbet (feltételezem), akkor meg úgyis fizeted a fix 2 ezret, szóval akkor meg azért mindegy.
Szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest