Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Igyekeztem nézni, de ami megzavar kicsit, hogy új TBSZ (nem transzferalt) lejelentesehez melyik tutorialt kell nézni?
Ma megjött a "TBSZ Account Funding Notice" üzenet, de a leírásban ahogy írja hogy a levél alján van egy pdf amit be kell küldeni NAV-nak. De én maga a levélben nem találom a pdf-et.
Tehát akkor mit is kell beküldeni?A másik hozzászólásban lévő leirasnal meg kicsit máshogy van írva a folyamat, ott látok egy kitölthető pdf-et és még az Activity Statement doksit kell csatolni. Amúgy ami nem tiszta nekem itt, hogy a pdf-ben van egy olyan rublika, hogy "Elhelyezett pénzösszeg". No most itt a jelenlegi egyenleget kell megadni? Vagy a legelső utalást? (Ugye próbálkozás gyanánt többször is utaltam) Az nem tiszta hogyha most mondjuk beirom a jelenlegi 100k egyenleget az összeghez, de a lejelentes után még majd idén utalnek rá 5 millió ft-ot, akkor arról nem kell tudnia már a NAV-nak?
Mert ha netán idő előtt feltorom veszteséggel, ugye ilyenkor nem kéne adózni, de a NAV azt fogja látni hogy 100k volt az egyenleg és mondjuk most kivettem 2 milliót (ami veszteséges), akkor nem azt fogják gondolni, hogy nini itt volt 1.9M profit, adozzak csak.Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de köszönöm ha valaki elmagyarázza hogy kell eljarjak a lejelentesnel, mire kell figyelni, és hogy figyeli ezt az egészet a NAV? Esetleg később még kell e bármit nekik riportalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest