- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuro!
aktív tag
válasz
szkorhetz #1139 üzenetére
Tuti 6000+ veri simán az E6420-t, nézz meg pár tesztet és látod majd!
Pedig először én is intelben gondolkoztam, de hajlok már erősen az amd felé! Fogyasztásban meg a 65nm-es amd alázza az intelt!
Tuning meg más kérdés, sztem is kevesen tuningolnak, mármint arányaiban, akik gépet vesznek! Tuningoláshoz jobb az intel, nade kevesen tuningolnak, aki meg nem , az meg inkább vesz egy olcsóbb amd-t, ami tudja ugyan azt a teljesítményt, mint a c2d.
A 6000+ inkább az E6600 ellenfele, de a kettő közt sincs túl nagy különbség, vmivel jobb az intel, de nem annyival drágább.
Bár elgondolkodtató, h már csökkentette az árait az amd, az intel meg tán júli 22-én fog, így már talán versenyképesebb lesz az amd-vel szemben az ára! -
TomBoy1986
veterán
válasz
szkorhetz #1139 üzenetére
Kérlek szépen, hogy ne duplázd meg a MHz-et
Az nem 6000MHz, hanem 3000+3000, ami jelen esetben nem azonos !
Itt a PH-n is találsz szép számban 6000+ tulajokat, s még egy nyamvatt tuningra teljesen alkalmatlan ASRock NF3-as lapban is tudta a 3200MHz-en az X2. És a 6420-as szintén tud majd kb. ennyit menni. Nagyszerű, akkor tessék azt venni. Én mindenesetre most az árcsökkentés hatására biztos, hogy 6000+-ba fogok benevezni szeptember-október környékén(vagy 5200+-os Brisbane)
De ez megint az a téma, amelyikben megint figyelembe kell venni, hogy a PC userek legnagyobb hányada nem tuningol.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest