Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbit808
tag
Sziasztok
Nekem egy Asus P5KPL-CM és egy d820 proci van benne 2gb ram kingston 800mz anyi lenne a kérdésem hogy elkezdtem huzzni a procit alabol ugy hogy feszt se álitotam (mivel nem tudom hogy kell) elmentem 3.6 ghz de be kapcsoltam és meg ált kék halál lett gondolom az sok volt neki de ha csak 3.4. ghz van akkor jó hogy tudnám azt meg csinálni hogy a feszt is álitsam vagy ez a plafon amit biz a proci?Ja még egy kérdés az miért van ha be kapcsoloma gépet minden egyes alkalommal azt irja ki hogy cpu Fan error de megy rendesen csak ezt ki irja ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest