Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kowácsbéla #31 üzenetére
Semmi baja!
Hajtsd ki a pöckét és rakd vissza bele a procit!
(egyébként ezt is írtam az előbb) -
Alex
csendes tag
válasz
kowácsbéla #31 üzenetére
Hát jót nem tesz neki az biztos, de elég rövidek a P4-ek lábai, és ezért is jönnek ki könnyebben a tokból a procival együtt.
A jelenlegi állapotban történő visszarakást felejtsd el szerintem, marha kicsi az esélyed a találatra, és ha nem sikerül a dolog, akkor biztos a kampec... -
kowácsbéla
csendes tag
válasz
kowácsbéla #29 üzenetére
még vmi (remélem, nem fárasztó). az alaplap socket megsérülhetett a 'kierőszakolás' során (csak azért kérdem, mert zárva maradt, nem tudom, ez mechanikailag nem káros-e neki). na még 1x tx.
-
Alex
csendes tag
válasz
kowácsbéla #20 üzenetére
Hi !
Én is jártam már igy egy 1.7-es cerkával, de nem lett semmi baja sem a procinak, sem az alaplapnak. Én a procit úgy szedtem le a bordáról, hogy ''oldalra'' toltam el óvatosan, és igy lassan lecsúszott róla, FESZEGETNI nem szabad, mert képes meghajulni a ''fémsapkája'', vagy rosszabb esetben el is törhet!!! -
válasz
kowácsbéla #20 üzenetére
Á, semmi gond. Nekem rendszeresen rajta marad
Az a jó, mert azt mutatja, hogy pontosan illeszkedik
Egyébként óvatosan szedd le a procit, hajtsd fel a socket műanyag pöckét és már mehet is vissza a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged