- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fél tucat profilt kapott az új Arc meghajtó
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mach5
aktív tag
válasz
glutamin
üzenetére
Elolvastam már, de biosba beléptem és nem birtam semmit emelni csak a voltot.. pl cpu szorzót se tudtam emelni, pedig le entereztem, de nem birtam lejebb menni, valami gombot megkell nyomni ahoz vagy mi? Mert voltoknál csak lejjebb megyek és ot vannak számok, hogy melyiket akarom, de cpu szorzónál nekem nem voltak olyanok, meg cpu host frequenczynél se... Mit kell megnyomni, hogy bírjam ott állítani?
-
bolcsodal
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Nem fogja vinni az FSB400-at. Átlag 330-350 környékén van végük emberi feszültség mellett. Az E2xxx-esek lekörözik őket ebben sajna....

Inkább keresd meg a legmagasabb FSB-t, amit bír, majd szépen emeld a szorzót. Meglátod, hogy mennyi fesz kell neki később....1.3V fölé nem menj 24/7-ben.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
glutamin
üzenetére
Hát a tápos kérdést nem itt kéne feltenni, de azért válaszolok. A Spire helyett szinte bármelyik minőségi tápegység megteszi, mivel még egy régi FSP-nek vagy Delta-nak is nagyobb a hatásfoka. De ha valóban spórolás céljából vennéd, akkor egy Corsair CX400 a minimum, mert az már 80+-os és az ára is egész jó.
-
kriszbon
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
Tévedés hogy elveszíted a szorzó visszavételt, és ha a feszhez hozzá is nyúltál akkor is spórol neked. Mikor visszaveszi a szorzót akkor 6-7W között fogyaszt, Everest stabilitás teszt alatt 20-44W között mozog, Prime alatt 42W állandó, IBT alatt 42-46W és ennyi! Nem tudom ti honnét szeditek ezeket hogy akkor nem spórol!

Mod: És ezeket most néztem. -
bolcsodal
addikt
-
zoo8800
veterán
válasz
glutamin
üzenetére
Én takarékos tuningnak is 333*9-t vagy 300*10-t állítanék be. (sőt, 300*10 van beállítva
) valami egészen minimális 1-2W lehet, amivel többet eszik a magasabb FSB miatt. Mivel a feszt fixálod, azt úgyse veszi vissza, itt bukod is az energiatakarékos funkciót.Az E5xxx procik nem FSB barát darabok általában, nagyon ritkán mennek 400 MHz FSB felett. FSB limit mellett pedig szinte mindegy, milyen fesszel kínálod, nem fog többet menni. Átlag 350-360-at mennek. Enyém egyébként alulfeszelve (1,1V) is viszi a 415*7-t, de a 400*10-hez 1,44V kell...

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) valami egészen minimális 1-2W lehet, amivel többet eszik a magasabb FSB miatt. Mivel a feszt fixálod, azt úgyse veszi vissza, itt bukod is az energiatakarékos funkciót.