Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
hackeeeee #8501 üzenetére
Helytálló, mert az Intel max VID kb ennyi, márpedig VID-en a procinak tudnia kell a 24/7-et.
vzsryl: éppen a fentiek miatt nem igaz a 10%! Az 1.3V VID esetén ez 1.43V lenne, ez pedig sok. Játszadozni, tesztelgetni lehet vele egy darabig, de 24/7-re nem célszerű használni.
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #8358 üzenetére
Én is mindig cserés bizniszt csinálok, pénzért proci csere
EarL 007 : Semmit nem jelent a kisebb VID, 1.2875-ös procim ment 0.976V alatt 2500-ön.
A legújabb szerzeményemet 1.264-1.28-on primeolom 12x334-en
szerk: Tegnap 350-es FSB-ig néztem a g31-es lapot, azt még gond nélkül vitte, validig 4200mhz-ig mentem a procival 1.35 alatt. Érdekes, 3500mhz felett már nem megy a feles szorzónál a tuning, de csak ennél a procinál, kb 1 mhz-et se enged rántani, 1ből fagy fölötte.
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #8356 üzenetére
Mért nem vettél tőlem 1.35@4G-set?
Az én ramjaim 970 cl5-öt kényelmesen mennek 1.9V-on, mégis 800-on használom őket. Engem már nagyon nem érdekelnek az ilyen mókázások, csak tesztelgetek, aztán megunom és inkább használom a gépet...az esetek 90%-ában netre és excelre
-
Chaser
legenda
válasz
hackeeeee #8344 üzenetére
3500mhz gyakorlatilag ha nem elég, erősebb procit kell venni, kicsi a cache. Amiket eddig eladtam, tán 1 volt, ami nem ment 1.25 alatt 3500-at.
Mindenki a magasabb FSB-re hajaz, én nem vettem észre olyan hatalmas különbséget 10x234 és 6x390 között e2180-nal, kezdetben p31 lapom volt, az nem volt wallos.
bolcsodal: A 7000b-ben kis venti van? Az enyémen 12-es meg full réz a borda, cirka 1kg. Freezer7 kb olyan teljesítményű, mint az enyém, volt olyanom. De vele szemben a zalmi lehűti az NB-t, ramokat és a feteket, én ezért szeretem
szerk: Na meg keretes a rögzítés, nem bepattintós amit rühellek
Itt csak lecsavarozom a bordát, új proci be, freezernél 1üttal vehettem ki a lapot is, persze normál esetben nem minden nap cserélgeti teszt célból az ember a procikat
-
bolcsodal
addikt
-
bolcsodal
addikt
válasz
hackeeeee #8330 üzenetére
A RAM-okkal nem lenne baj..mennének ezek 1:1-ben is csak a proci nem bírja szuflával...
Ekkora feszt nem adnék neki! Bár lehet elfinomkodom a dolgot...
Chaser: Remélem a Lynnfield procik nem a Yorkik és a Bloomfield közé fognak beékelődni árban ősszel! Ha a Yorkik helyére jönnének árban az nagyon kellemesen érintene, mivel lenyomná a Quadok árát....
-
bolcsodal
addikt
válasz
hackeeeee #8327 üzenetére
Szép-szép, csak az a fránya FSB300-ne lenne. Semmivel nem vagyok előrébb ha csak a szorzót tudom emelni......
1,35-ön (BIOS 1,4 felett) ha jól emlékszem 12x320 bebootolt nálam, de nem volt prime stabil!
Tovább meg nem akartam nyaggatni, csak olyan eredmény érdekelt, amit a későbbiekben tudok használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest